JA TAK!

Jeg vil gerne bestille HÆKKLIPNING

1.500 kr.

Inkl. moms og kørsel

Benytter du dig af dit håndværkerfradrag er prisen kun 1.000 kr.

Klipning af 0-20 meter hæk

Det er med i pakken:

 • Vi klipper hækken på den/de sider, der hører til dit hus
 • Vi sørger for oprydning og bortkørsel af hækaffald

Prisen forudsætter, at:

 • Hækken er max. 3 m i høj og 2 m i bred
 • Hækken skal være til at komme til
 • Hækken må ikke stå på en høj skråning
 • Hækken skal klippes og IKKE beskæres

Klar til at bestille?

Udfyld blot formularen herunder, og vi vender hurtigt tilbage med en bekræftelse på din bestilling. Derefter får vi planlagt en dato for udførelse af opgaven.

Jeg vil gerne læse lidt mere om hækklipning inden jeg bestiller.

<![endif]–>

HYPPIGE SPØRGSMÅL

 • Hvordan måler jeg længden på min hæk?

  Mål hækkene (eller hækkene) på den ene side, så du får et samlet antal meter hæk vi skal klippe. Det behøver ikke være milimeterpræcist, men nok til, at du med sikkerhed kan sige, hvilken pakke, du skal vælge.

  Er hækken svær at komme til at måle må du give os dit bedste bud. I så fald kan du med fordel også prøve at måle op via luftfoto på Krak.dk (fungerer bedst på computer):

  1. Indtast din adresse på siden.
  2. Tryk på knappen "Luftfoto" øverst til højre.
  3. Zoom ind på kortet, så dine hække bliver synlige.
  4. Tryk på "Lineal" og "Mål" nederst til højre.
  5. Mål dine hække.

 • Hvad hvis jeg har mere end 80 meter hæk?

  Har du mere end 80 m hæk ved vi af erfaring, at opgaven er markant mere tidskrævende. Derfor har vi brug for lidt flere oplysninger fra dig før vi kan give dig en pris. Er du interesseret i et tilbud bedes du udfylde formularen på siden her:

  JEG HAR MERE END 80 M HÆK OG ØNSKER ET TILBUD

 • Hvad hvis min hæk er for høj eller for bred?

  Er din hæk over 3 m høj og/eller mere end 2 m bred, så er den mere vanskelig at få tæmmet end de fleste hække. Det kræver ekstra stillads og sikkerhed at nå op i højden - og andet udstyr, hvis vi skal klippe meget brede hække. I de tilfælde må du meget gerne sende os billeder/video samt lidt uddybende information om opgaven via siden her:

  MIN HÆK ER MEGET HØJ OG/ELLER BRED - SEND MIG ET TILBUD

 • Hvad er forskellen på beskæring og klipning af hæk?

  Ved almindelig hækklipning, så trimmes den i siden og toppen, så den får ca. samme bredde og højde som ved sidste klipning. Denne type opgave klares uden problemer med en almindelig hækkeklipper.

  Der er tale om en beskæring, når din hæk blevet alt for bred eller høj, og der skal tages meget af den. Her er der brug for kraftigere udstyr i form af en motorsav. Det er en større opgave både tidsmæssigt og prismæssigt.

 • Hvilket område dækker I?

  Vi dækker hele Sjælland og senest er vi nu også begyndt at tilbyde vores abonnement og gode service til husejere på Fyn. Er du i tvivl om vi også kan hjælpe dig, så kontakt os og hør nærmere.

 • Hvordan betaler jeg?

  Betaling foregår online efter opgaven er udført. Vi sender dig et link til online betaling, hvor du skal benytte dit betalingskort på samme måde som, hvis du foretager et køb i en webshop. Fra starten af 2021 er det påkrævet, at betalingen godkendes med NemID og SMS kode.

 • Hvordan får jeg servicefradrag for hækklipning?

  Du har ret til servicefradrag for hele beløbet, du betaler for hækklipning hos HomeBob. Når året er omme sender vi dig automatisk en oversigt med det samlede beløb, du har købt ydelser for hos os, så du slipper for at lede efter kvitteringer for hele året. Det indberetter du til SKAT, og dermed kan du spare mange penge på det udførte arbejde.

HomeBob hjælper mere end 2.000 glade kunder

Tak for hjælpen Homebob